Hot Pink Glitter Pointer

2012/05/24

Lautapeli-iltaa ja ensimmäistä työpäivää

Ihana kun tää tauti alkaa mennä jo ohi ! Päässin aloittamaan töissäkin, oli aikas mukavaa vaikka asiakkaita olikin vähän (eipä tarvinnut panikoida heti ekana päivänä). Mukavalta tuo työ vaikuttaa, ainut huono puoli taitaakin olla vaan siinä, että lävistysliikkeessä työskennellessä tekisi mieli ottaa kaikki vanhat lävistykset takaisin :) Mutta tässä asussa lähdin töihin :)


En jaksanut ruveta aamulla etsimään kuvauspaikkaa, joten olen pahoillani tuosta erittäin likaisesta peilistä. Ihan perusasua vaan, tykkään tuosta tissivyöstä hirveesti, kun se on tuommonen leveä. Yleensä ahdistun tissivöissä. Näkyypä tässä kuvassa selvästi muuten tuo poskikorun tekemä kuoppa :) Voisinkin joku päivä tehdä postausta miten tuo miun tyyli on muuttunu. Miten ois ? 

Loppuun vielä kuvia toissailtaisesta lautapeli-illasta, joka oli mahtavuutta :) Tykästyin tuohon Craniumiin tosi paljon, tietovisaa, muovailua, piirtelyä ja temppuja, kivvaa :) 





Pelaatteko te lautapelejä ? Mikä on suosikkinne, vaikka lapsuusajoilta ? :)

PusMus!




4 kommenttia:

  1. Oi pidän banneristasi
    ja ah lautapeleistä :)!

    VastaaPoista
  2. me pelataan aina vaan trivial pursuitia :D tosin meidän joukossa on aina huonoja häviäjiä niin tulee kauheet riidat, ärsyttävää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ! triviali pitäisikin ostaa ! Meillä onneks ei ooo huonoja häviäjiä (ehkä siks et pojat aina häviää) :)

      Poista