Hot Pink Glitter Pointer

2012/09/24

Meidän olkkari

Ajattelin ruveta näyttämään teille vähän meidän kotia. Asutaan tälläisessä pienessä kolmiossa, kerrostalon ylimmässä kerroksessa. Neliöitä on reilu 60 ja mun mielestä tässä kämpässä on kivasti käytetty nuo neliöt. Tässä siis ekana olkkaria, mitä kaikkea voi saada työttömän budjetilla (pienellä sukulaisten sponssauksella) aikaan :)


Olkkarin yleisnäkymä. Rakastan tuota sohvaa, se on semmoinen jolta ei tee mieli nousta ylös. Hyvä löytö, alkuperäinen hinta oli 1500 €, saatiin poistomyynnistä 500 €. Taulut on saatu siskolta, hänen vanhasta opiskelukämpästä jäänteitä.

Sohvapöytä löytyi Tor.fi:stä, maksoi 6 € ja tarvitsi uuden maalipinnan, joten käytiin anoppilassa penkomassa maalivarastoa, mustaa sprayta ja valkeaa talomaalia. Menee se niinkin. Itse pidän tästä tosi paljon.

Alun perin tää metallihylly hankittiin Ikeasta parvekkeelle, mutta siirsin sen nyt sisälle.  Nauroin jo Petelle, että ihan kun meillä olisi lapsia, hyllystä löytyy nimittäin kasa pehmoleluja ja iso kasa lautapelejä :D

Mun datailunurkka. Kello on Peten vauvakello, joka on kuulemma pakko olla seinällä,  pikku taulussa lukee BE AWESOME ja ''tikkataulu'' on itse tehty muistitaulu magneettitikoilla. Aurinkolasien on hyvä roikkua olohuoneessa, tupakalle menoa ajatellen :D Huomatka kuvasa maailman hienoin tietokonelaukku !

Paneeliverhot on myös siskolta lahjoituksia, näiden lisäksi ikkunaa koristaa ikkunoiden välissä olevat pullot ja Star Wars jutut.

Niin, ja kuuluuhan tuo Nöpökin aika lailla tuohon olkkarin sisustukseen, sen lempipaikka on mun kainalossa  sohvalla.

Nöpöti myös tanssii balettia.


Mitäs piditte ? Kyllä tuo jonkinnäköinen sisustaminen onnistuu myös työttömän budjetilla :)

2 kommenttia:

  1. oikeen kotoisen näköistä :) ihana toi kisuli ^^

    http://fashionbeautymylife.blogspot.fi/

    VastaaPoista